Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δίκαιος ο αγώνας των αγροτών

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1.30μ.μ. στην πλατεία Βάθης


Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, στηρίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς που βγαίνει στα μπλόκα του αγώνα για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της και καλεί τους συναδέλφους όλου του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στο Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στης 1:30μ.μ στην πλατεία Βάθης.

Έχουμε συμφέρον από τη συγκρότηση μιας δυνατής κοινωνικής συμμαχίας στην ανασύνταξη του κινήματος. Η οργάνωση της αγροτικής παραγωγής μπορεί να γίνει με βάση τις Λαϊκές ανάγκες, και όχι με βάση τη κερδοφορία, αν φύγουν από τη μέση όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται το μόχθο κι απομυζούν τον πλούτο που παράγουμε οι εργάτες και οι αγρότες.

«Όλοι μαζί, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη μικρομεσαία αγροτιά που στα μπλόκα του αγώνα αγωνίζεται απέναντι στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια, που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας, απέναντι στην ΚΑΠ της ΕΕ».




Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν μαζικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις και να ορθώσουν το δικό τους μπλόκο.


Να αντισταθούν και να ανατρέψουν τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωής.


Να αγωνιστούν για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και να συμμετάσχουν μαζικά στο πλάι τους, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στης 1:30μ.μ. στην πλατεία Βάθης στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο.