Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                


Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων εκφράζει την αλληλεγγύη της στην ΠΟΣΠΕΡΤ για την αγωγή που υπέβαλε εναντίον της η ναζιστική-φασιστική οργάνωση Χ.Α για την απόφασή της, οι εργαζόμενοι να πραγματοποιούν στάση εργασίας κάθε φορά που θα προγραμματίζεται μετάδοση των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσα,η δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα,οι επιθέσεις σε Αιγύπτιους αλιεργάτες,οι τραμπούκικες επιθέσεις σε λαϊκές αγορές σε μετανάστες μικροπολιτές,οι προπηλακισμοί ενάντια σε εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο,στο Ικόνιο Περάματος υπό την καθοδήγηση του υπόδικου Λαγού,έχει καταδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση με ιεραρχική δομή που λειτουργεί με οργανωμένο σχέδιο.

Έχει διασυνδέσεις με τμήματα επιχειρηματικών συμφερόντων,είναι τσιράκια της εργοδοσίας και υπηρετούν με τον πιο ωμό τρόπο τα συμφέροντα της.
Τρέφουν μίσος προς την εργατική τάξη και το κίνημά της,είναι μισάνθρωποι και ρατσιστές.

Η στάση της ΠΟΣΠΕΡΤ να μην δίνει βήμα στα φασιστοειδή είναι ένα πρώτο βήμα,όμως το τσάκισμα τις φασιστικής-ναζιστικής οργάνωσης,Χρυσή Αυγή,είναι υπόθεση πρώτα απ όλα του λαού,της νεολαίας,του ταξικού εργατικού κινήματος.Τους απομονώνουμε στους τόπους δουλειάς.
                                            
Η Διοίκηση

                                                                                                    29-5-2017