Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κάλεσμα του Σωματείου Λιθογράφων στη μεγάλη αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη


Καθημερινά αυξάνεται η συμμετοχή συναδέλφων για το Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης του ΠΑΜΕ στις 24 και 25 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη. Συνάδελφοι από όλη την Αττική δηλώνουν συμμετοχή στο Σωματείο για να μεταβούν με πούλμαν στην μεγάλη κινητοποίηση στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης.


Το πούλμαν του Σωματείου Λιθογράφων, θα αναχωρήσει μαζί με δεκάδες ακόμα πουλμαν των ταξικών σωματείων, στις 6 π.μ. από το πάρκινγκ του ΣΕΦ (σταθμός ΗΣΑΠ Φαλήρου):
1.            Για την έγκαιρη αναχώρηση των πούλμαν τα μέλη των συνδικάτων πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στις σημεία αναχώρησης, τουλάχιστον στις 5.45π.μ. Για την έγκαιρη πρόσβαση των εργαζομένων στα σημεία αναχώρησης του ΣΕΦ  δίνονται τα πρωινά δρομολόγια των ΜΜΜ:

ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΣΑΒΒΆΤΟΥ  ΓΡΑΜΜΉ 1 
ΚΗΦΙΣΙΆ - ΠΕΙΡΑΙΆ      ΠΡΏΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ      5:00 ΠΜ

ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΣΑΒΒΆΤΟΥ   ΓΡΑΜΜΉ 2
ΕΛΛΗΝΙΚΌ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ   ΠΡΏΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ   ΩΡΑ   5:30 ΠΜ
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ   ΩΡΑ   5:30 ΠΜ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ      ΓΡΑΜΜΗ 3               
ΑΓΙΑ ΜΑΡΊΝΑ - ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ   ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ   ΩΡΑ 5:30 ΠΜ
ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ   ΩΡΑ 5:30 ΠΜ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ   ΤΡΑΜ 
ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ - ΣΕΦ        ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ   ΩΡΑ  5:25 ΠΜ
ΣΎΝΤΑΓΜΑ - ΣΕΦ                         ΠΡΏΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ   ΩΡΑ  5:25  ΠΜ

ΑΠΌ ΤΟ ΣΕΦ ΠΕΡΝΆΕΙ ΌΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ  040  ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα πούλμαν θα αποβιβάσουν τους διαδηλωτές της Αττικής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα συγκροτηθεί συγκέντρωση που θα φτάσει με πορεία στην πλατεία Αριστοτέλους. Αφού ολοκληρωθεί η διαδήλωση στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο θα ακολουθήσει συναυλία στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονία (ΠΑΜΑΚ). 

Η αναχώρηση θα γίνει από το χώρο του ΠΑΜΑΚ στις 5.30μ.μ. και η επιστροφή στην Αττική υπολογίζεται γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

Τις ημέρες που απομένουν παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα  ώστε η διαδήλωση στις 24 Ιούνη, στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, να είναι μια μεγάλη εργατική και λαϊκή διαδήλωση ενάντια στα ιμπεριαλιστικά γεράκια του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να είναι μαζική η συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων από την Αττική στην κινητοποίηση. 
16/06/17