Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας 

των εργαζομένων στον Όμιλο Πήγασο 

Τρίτη 6/06/17 στις 11:00π.μ.


Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, καλούμε όλους τους συναδέλφους που απασχολούνται στις εταιρίες του Ομίλου Πήγασου, σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 6/6/17 έξω από το Υπ. Εργασίας Σταδίου 29, στις 11:00 π.μ.. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ενώσεων του κλάδου, της εργοδοσίας και της κυβέρνησης που χαρακτηρίζει τη συνάντηση "συμφιλιωτική σύσκεψη". 

Ο καθησυχασμός που καλλιεργήθηκε από κυβέρνηση και άλλους πρόθυμους μετά την προηγούμενη συνάντηση, δεν μας επιτρέπει να γίνεται καμία διαπραγμάτευση για εμάς, χωρίς εμάς. Τη στιγμή που κρίνεται η δουλειά, τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις εργαζομένων, η θέση τους είναι εκεί που αποφασίζεται το μέλλον τους. Έξω από το Υπ. Εργασίας, πρέπει να συναντηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου, ανεξάρτητα θέσης και ειδικότητας. Πρέπει με την παρουσία τους, να λειτουργήσουν ως αποτρεπτική δύναμη στα όποια αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Ούτε ώρα χαμένη!

Παράλληλα με τις νομικές ενέργειες που γίνονται, είναι ανάγκη να κάνουμε βήματα στην οργάνωση της πάλης. να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο κόπος, η δουλειά και οι κατακτήσεις των εργαζομένων, δεν χαρίζονται στο όνομα καμίας ανάπτυξης. 

Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, καλούμε τις υπόλοιπες ενώσεις του τύπου αλλά και τον κάθε εργαζόμενο αυτοτελώς, να πάρουν μέτρα για την επιτυχία της συγκέντρωσης. 

02/06/17