Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  


                                                                                     6-6-2017

Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων εκφράζουμε  την αλληλεγγύη  μας στους συναδέλφους της εταιρίας <<Κώστας Γεωργίου>> που συνεχίζουν την απεργία τους για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
Ο εργοδότης της συγκεκριμένης επιχείρησης που βρίσκεται στα Οινόφυτα και κατασκευάζει πλαστικές σακούλες,την προηγούμενη εβδομάδα χτύπησε με του βοήθεια του γιου του ένα εργαζόμενο μετανάστη,με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο.

Φαίνεται ότι η όρεξη του εργοδότη για εντατικοποίηση και τρομοκρατία δεν έμεινε στις κάμερες που έχει εγκαταστήσει σε κάθε σημείο της παραγωγής,αλλά έφτασε και να βιαιοπραγεί.Άς είναι σίγουρος όμως πως το χέρι που σηκώνεται εναντίων των εργατών,θα βρει απέναντι όλη την εργατική τάξη.Όση συμπαράσταση και αν βρίσκει στην απουσία ελεγκτικών μηχανισμών για να δημιουργεί συνθήκες γαλέρας στην παραγωγή τώρα θα αναγκαστεί να συμωρφοθεί.

Απαιτούμε την άμεση υλοποίηση όλων των αιτημάτων που διεκδικούν οι εργαζόμενοι.Δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεσή του κλάδου Συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας και των απεργών συναδέλφων,για να στηρίξουμε τις κινητοποιήσεις, όπως χρειαστεί.


Καλούμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,να πάψει να κάνει τα στραβά μάτια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την αυθαιρεσία μέσα στους χώρους δουλειάς της Βιομηχανίας.  

Αγωνιστικά
Η Διοίκηση