Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


«ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ματώνουν τους λαούς,η Κυβέρνηση στηρίζει το έγκλημα.»

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στη Συρία

To Συνδικάτο Τύπου Χάρτου καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία, όπου εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία, με τη στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι αυξάνεται ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή μας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθώς και οι προηγούμενες έχουν σοβαρή ευθύνη με την συμμετοχή τους στα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής που βυθίζει τους λαούς στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες ανασφάλειας, αποσταθεροποίησης κι αλλαγής συνόρων. Καλούμε τους εργάτες του κλάδου να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να κλείσει η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα, για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
«Ο πόλεμος στη Συρία μας αφορά όλους.
Κανένας εργάτης να μη μείνει αμέτοχος

Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Με την αλληλεγγύη και την κοινή τους πάλη να ορθώσουν τείχος στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, να βάλουν στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους. Από σήμερα κιόλας οι εργάτες του κλάδου πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με κάθε τρόπο.
14/04/18